maanantai 26. syyskuuta 2016

Lempijuttu, viikonloput

Viikonloppu meni taas liiankin joutuisasti. Perjantaina lähdettiin ajelemaan kohti Länsi-Suomea, Poria. Matka sujui mukavasti. Yli kahden tunnin ajomatkan aikana, Onnin kanssa pysähdytään kerran, tarpeille ja juomaan. Villapöksy matkustaa nätisti omassa kopassaan. Siellä on pehmeää ja lemppari lelu ja luukin löytyy, mikäli haluaa niitä mutustella. Usein se kyllä nukkuu tai möllöttää muuten vaan. Aluks ajattelin, että saa olla sylissä/jaloissa. Onni kuitenkin löhöilee niin nätisti siellä kopissa nykyään, että miksi ei sitten matkustaisi siellä? Tai mitä jos sen onkin parempi matkustaa siinä kopperossa? Ja täytyyhän mun joskus yksinkin ajella villan kanssa esim. näyttelyihin, joten boksissa olemiseen on enemmän kuin suotavaa totutella. 

Käytössä meillä on Mustista ja Mirristä hommattu Little&Bigger musta kevythäkki, 70cmX52cmX52cm eli M. Kokoja löytyy väliltä XS-XXL. Kääpiövillakoiralle juuri sopivasti tilaa, eikä hintaa ollut kuin vähän reilu neljäkymppiä!

Perjantai-iltana Porissa tehtiin porukalla pekonisienirisottoa. Loppu ilta hengailtiin. Joku oli tullut intistä ja toisella koeviikkoedessä, joten lepo oli tarpeen. 

Lauantaina lähes koko porukka lähdettiin nauttimaan raitista ilmaa Joutsijärvelle. Sää oli pilvinen ja pari tihkusadekuuroa uhkasi, mutta ei osunut kohdalle. Onni oli tietysti mukana, vapaana. Nätisti se kulki meidän kanssa ja nuuhki paikkoja. Pennulle varmasti uusi, jännä ja mieluinen kokemus. 




Vauhti päällä.

Hyvä keppi löyty.


Tuitui...


<3

Lauantai-iltana ajateltiin valmistaa jotain helppoa päivälliseksi/iltapalaksi, päädyttiin lopulta fajitaksiin. Helppoa ja suht nopeaa, mitä nyt pilkkominen vie oman aikansa. 


Jaaa tietysti karkkia, koska lauantai! :)

Sunnuntaina porukka halus intialaista voikanaa ja ei ihme koska se vaan on niiiiiin hyvää, varsinkin naanleipä. 

Kuva iPhone 7

Kuva iPhone 7

Perjantaina ennen Poriin lähtöä mun oli pakko käydä ostamassa itelleni uusi puhelin. Vanha iPhone 5s veteli todellakin viimesiään. Akku vaihdettiin vuoden alussa, mutta kesän jälkeen täytyi taas ladata pariin otteeseen päivän aikana. Plus kaikki muu pikku vika. Olihan se jo melkeen kolmen vuoden vanha. Suunnattiin kaverin kanssa ensin Tammistoon. Poikettiin Gigantissa sekä (no missäpä muuallakaan) Mustissa ja Mirrissä, mistä tarttui mukaan pari juttua. Sen jälkeen suunnattiin Jumboon, DNA Kauppaan. Olin aikasemmin jo käynyt siellä juttusilla, mutta uusia iPhoneja ei silloin enää ollut saatavilla. Sanoivat, että tiistaisin ja perjantaisin noin kello 12-14 tulisi uusi kuorma. Eivät kuitenkaan etukäteen tienneet Applen toimituksista. Eli toisin sanoen: Nopeet syö hitaat. Mentiin sit heti kahdentoista jälkeen kysymään ja YKSI iPhone 7 rose gold oli tullut. Jes! Minä otan sen! Kaiken lisäksi, saan vanhasta luuristani sadan euron hyvityksen. Asiakaspalvelu toimi ja oli mukava, suosittelen! Täältä voit käydä tsekkaamassa nykyisen puhelimesi vaihtoarvon, mutta huomioi, että se on vain arvio. 

Mustita ja Mirristä löytyi Onnille (vihdoin) näkyvä heijastinliivi. Mun mielestä koiralla ei koskaan voi olla liikaa heijastimia. Ostin myös uuden Kongin. Edellinen on hiukan pienempi. Niin, ja kerrankin olin oikeaan aikaan paikalla, hyllyt oli täynnä sitä: Naudan päänahkaa!  Onni ja sen hyvä kaveri Lilli tykkäävät ainakin niistä! Ja Rasvaakin on vain 0,6%.

Ja tässä se on, uusi iPhone. Ompa kiva kun puolen tunnin lenkin jälkeen, kokoajan napit korvilla, vain yksi prosentti akkua on kulunut!

Lopuksi vielä pari kuvaa Onnista uuden heijastinliivin kanssa. :)




Kivaa maanantaita ja hyvää Euroopan kielten päivää 2016 kaikille!

-Jenna





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti