torstai 22. syyskuuta 2016

Minä ja villainen

Puin ja suodatin asiaa pitkään (voidaan siis puhua muutamista vuosista), pitäisikö sitä itse ryhtyä kirjoittelemaan jonkin sortin blogia. En kuitenkaan koskaan löytänyt sopivaa syytä/aihetta, mitä jakaisin julkisesti. En koe itseäni niin sporttiseksi, healthylifestyle persoonaksi, että aloittaisin rustaamaan mustaa valkoiselle liikunnasta ja ruuasta. En ole myöskään kovin muotitietoinen. Lähinnä seurailen muutamia ihania ruokabloggaajia, sillä myönnettäköön, ruoka on melko lähellä sydäntäni. (Okei, kyllä sitä tulee seurattua muutamaa bloggaajaa, jotka päivittävät uutta vaatevarastoaan.)

No mutta, se aihe. Taloon muutti heinäkuun toinen päivä musta kääpiövillakoira (Bebella's Magic of Dream) Onni. Päätös rodusta oli aika helppo ja nopea. Ensimmäinen prioriteetti rotuvalinnalle oli se, että se on allergiaystävällinen. Kahdella veljelläni on infektioastma ja haluan heidän voivan tavata koiraani ilman hengenahdistusta ja silmien vuotoa. Villiksistä ei myöskään lähde karvaa. Pidän myös villakoirien ulkonäöstä, niin kauniit kasvot! Tutustuin ja selasin vielä läpikotaisin erilaisia sivustoja, koskien puudeleita. Huolellisesti (osaan varmaan ulkoa mokoman sivuston :D) kaivoin kaiken tiedon villakoirista esille osoitteessa http://www.villakoirakerho.com/. Nyt olin 100% varma rotuvalinnastani. Pommitin kasvattajia ja kyselin milloin on pentusuunnitelmia. Onni tuleekin olemaan keskeinen aihe blogissani. Hänestä teen tarkemman esittelyn myöhemmin, mutta näin alustavasti voin jo kertoa, miten ihana hömppä villahousu, suurella sydämellä hän on!

Tulen varmasti päivittämään blogiani muistakin arjen menoista kuten minä, yliopisto, ulkoilu, ruoka, koti. Instagramista minut löytää nimellä jennaoliviaa. Käyttäjätilini on yksityinen (lähinnä työharjoittelun takia), mutta ei tarvitse arastella seurauspyyntöä... :)

Tässä vielä katsaus osa tulevasta:

Onni vajaa 8 viikkoisena.

Pieni unikeko.

Trimmissä käytiin Valkeakoskella Minna Isosompilla https://www.facebook.com/Kertunhovin/?fref=nf

Yks ihana syyspäivä naapurin ja sen russelipennun kanssa Kalkkikalliolla. Nää on kyl kaks hölmöläistä... :)



<3


Ihanaa tulevaa viikonloppua. Mulla huomenna vapaa ja matka suuntautuu kohti Länsi-Suomea.

-Jenna








2 kommenttia: