tiistai 14. helmikuuta 2017

Hyvää ystävänpäivää! ♥

Tänään on mukava päivä tiedossa. Siivoilua (kyllä, pidän sitäjuuri nyt ihan mukavana asiana), ruuanlaittoa, kaunis sää ja kaks ihanaa opiskelijaystävääni tulevat kylään illalla. En tiedä välttämättä miten selviäisin ilman näitä kahta Vaasassa. Heistä on tullut minulle todella tärkeitä ja toivon, että lähdettyäni syksyllä Jyväskylään voimme edelleen pitää yhteyttä!

Vanhemiten sitä oppii ennakoimaan ja tulkitsemaan uusia tuttavuuksia, ovatko he kanssasi samalla aaltopituudella. Itse olen reipastunut ja koitan aina tutustua uusiin ihmisiin. Viime vuonna tapasin paljon, siis paljon uusia ihania henkilöitä ja olen joka hetkestä nauttinut. Myös kaikki uudet kaveri- ja ystäväsuhteet ovat edelleen elossa ja aikaa heidän kanssa on tullut vietettyä enemmän tai vähemmän. Jos vähemmän, niin sitäkin suuremmalla sydämellä.

Tällä hetkellä eniten ikävöin perhettäni, kahta lapsuuden ystävääni sekä kummi-tätiäni. Erityisesti kahta jälkimmäistä, sillä perheen kanssa tulee viestiteltyä joka päivä sekä asiaa että hölynpölyä ja eilen pirautin isälleni, joka täytti vuosia. 



Parhaat ystävät ovat parhaita ystäviä ja selviävät erimielisyyksistä. Olen ikuisesti onnellinen, että nämä kaksi upeaa naista ovat edelleen elämässäni. Vaikka opiskeluiden takia yhteiset hetket painottuvat lähinnä kesän ajalle, olen kiitollinen edes niistä tunneista, jotka kerkeämme yhdessä kuluttamaan. Joskus sitä toivoo, että pääsisi aikakoneella ajassa vuosia taakse päin ja saisi hetken leikkiä ulkona lumihangessa Leijonankuningasta tai puida sitä, onko Ken rakastunut Barbieen vai Teresaan. Toivottavasti näemme taas kun kesä koittaa! 


Tässä yksi. Rohkea ja häikäilemätön ystäväni. Rakas kummi-täti. Etenkin aikoina, jolloin koin erityisen huonoa itsetuntoa, olisin halunnut saada imettyä tädin huoletonta asennetta itseeni. Tädille voin kertoa mikä tahansa mieltä painaakin, miehet, kauneus tai koirat... Neuvoja tulee aina sekä tsemppiä ja rohkaisuja. Ihannoin myös Marissa (sekä hänen siskossaan, eli äidissäni) sitä, että aina ei tarvitse puolustella ja myötäillä, vaan he tuovat esiin muidenkin näkökannan ja saavat sitä myöten ajatukset avarammiksi. Paras kummitäti ja ystävä on sellainen joka tukee tilanteessa kuin tilanteessa ja sinä olet juuri sellainen, Mari. 

Kuvia selaillessa törmäsin ihaniin hetkiin ja muistoihin ystävien ja kavereiden kesken. Tässä joitakin hetkiä, jotka ovat jääneet mieleeni:











Minun sanojen mukaan, ystävä on ystävä sekä kehän sisä että ulkopuolella. :)

Hyvää ystävänpäivää! 

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti