torstai 6. huhtikuuta 2017

Keskellä viikkoa

Nyt kun luentoja on enää kaksi kertaa viikossa, jää aikaa myös muuhun. Tietysti tentteihin täytyy vapaa-ajallakin valmistautua, mutta nyt on ollut enemmän aikaa satsata vaikka itsetehtyyn ruokaan. :)




Joskus olen kokeillut valion sivuilta bongattua chorizopastaa ja muistelin, että siitä tuli oikein maukasta. Ajattelin pitkästä aikaa taas kokeilla ja todistaa itselleni kuinka hyvää tuo yksinkertainen ja helppotekoinen pasta voi olla. Kaupan hyllyltä ei osunut silmään kuitenkaan chorizoa, jota olisi tarvinnut. No, pakko oli hieroa muuta yhdistelmää mielessä ja nopealla ratkaisulla päädyin pekoniin ja herkkusieniin. 




Ohjeen työläin vaihe on ehkä tuo vihannesten pilkkominen. Mulla seasta löytyi kesäkurpitsaa, paprikaa, sipulia ja niitä herkkusieniä. Hienonsin myös persiljan sekaan. Kaikki vihreät ensin voissa paistettuna, jonka jälkeen paistoin pekonit. Lopuksi kun Pirkan täysjyvä pennepasta oli keittynyt, yhdistin kaikki keskenään ja heitin Valio koskenlaskija ruoka chilin mukaan. Koskenlaskija tuo mukaan sopivasti potkua ja makua. 



Uhkailin kovasti etten flunssaa tänä keväänä kokisi. No, toisin kävi ja maanantai-tiistai välisenä yönä unen saannista ei tullut yhtään mitään. Tuntui kuin kurkku olisi täynnä lasinsiruja. Tiistaina oli kuitenkin mentävä töihin ja olokaan ei päivän mittaan tuntunut pahenevan. Iltavuoron loppupuolella alkoi kuitenkin taas kurkkua pistää ja päätä kolottaa. Tiistai-keskiviikko aamu(yö) oli taas tuskailua kurkun kanssa ja keskiviikkona oli nenäki jo tukossa. Eipä auta muu kuin toivottaa flunssa tervetulleeksi ja toivoa että kyläilee vain pikaisesti. Viikonloppuna ei ole aikaa sairastaa. On tulossa koiranäyttelyä ja ystävä kylään. 






 

Olin koko keskiviikon maannut sohvanpohjalla ja juonut sitruuna-inkiväärivettä. Illalla auringonlaskun aikaan pääsin onneksi vielä nauttimaan vähän raitista ilmaa. Pyörähdettiin Onnin kanssa Raippaluodossa. Odotan, että koen nämä ihanat merimaisemat jäiden sulattua ja kun ilma on lämmennyt. Tule jo kesä!

Huomenna olisi tarkoitus lähteä trimmausreissulle Onnin kanssa. Lauantaina on näyttelypäivä! :)


Mukavaa loppuviikkoa

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti