lauantai 6. toukokuuta 2017

Kevättä ja aurinkoa!

Heissuli vei! 
Tällä hetkellä on niin hyvä fiilis, että se näkynee jo kahdessa ensimmäisessä sanassa.
Torstaina lähdin Vaasaan, sillä lauantaina odotti saksan alkeiden tentti kuoressaan. Olin saanut aiemmin kutsun mukaan katsomaan Sami Hedbergin ja Niko Kivelän tähdittämää Wings of Comedy - tapahtumaa. Pitkän ja tylsän, ehkä vähän tuskaisenkin bussimatkan jälkeen stand up show sopi paremmin kuin hyvin! Nauroin. Vatsalihakset kipeäksi. 

Miltei saman seurueen kanssa perjantaina syötiin maittava päivällinen Vaasan yhdessä suosituista ravintoloista, Faroksessa. Massut täynnä suunnattiin kannelle nauttimaan kevätillan hempeistä auringonsäteistä. Jälkkäriksi otettiin vielä parit oluet ja drinksut. Minä ja hän suunnattiin lähikaupan kautta kotiin ja katsottiin vielä yksi elokuva. Kauhuelokuva. Parasta. Näillä eväillä on kiva lauantaina aamulla herätä rauhassa, juoda aamukahvit ja kerrata saksan eriävät etuliitteet. Abfahren, ankommen, aussteigen ja niin edelleen. 

 Ruuan kanssa, mitäs muutakaan kuin pullo viiniä. 

 Alkuun kampasimpukoita. Yks mun ehdottomista lemppareista!

Pääruuaksi halusin kokeilla jotain vegeä, vaikken sitä oikeasti olekaan. Faroksen menusta löytyi vegepihvit ja olivat kyllä todella maittavia.


Kerta se on ensimmäinenkin, sangriaa... :)




Ihminen voi niin paljon paremmin kun ympärillä on ihania ihmisiä ja pari koiraa, hihi. 

Viettäkäähän mukavasti vielä viimeiset ripaukset viikonlopusta. Mä ajattelin huomenna aamulla heittää Onnin kanssa pitkän aamulenkin metässä ja vetästä pienen kuntopiirin. 

-Jenna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti