sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Biancan ensimmäinen metsälenkki ja Onnille lisää protskua

Heippa ja ihanan aurinkoista sunnuntaita Jyväskylästä! Noin kuukausi on tullut vietettyä tässä kaupungissa lähes toimettomana. Bianca tuli onneksi lisäämään jännitystä arkeen noin kaksi viikkoa sitten ja huomenna alkaakin luennot sekä lukuvuoden ensimmäinen kandiseminaari, jännää! Itse aihe kandidaatin tutkielmalle on hiukan avoin. Tai on mulla jo idea mielessä, joka kiinnostaisi, mutta asiasta täytyy keskustella ensin ohjaajan kanssa.

Hyvä ystäväni Helmi pyysin minua ja koiria käymään lauantaina heidän luonaan. Otin kutsun avosylin vastaan, sillä sade päivien jälkeen aurinkoinen sää, metsä ja hyvä seura kuulosti superilta. Hypättiin aamupäivästä Jyväskylän joukkoliikenteen kyytiin. Loppumatka käveltiin ja Bianca sai uusia hajuja ja maisemia. Helmi oli tehnyt superhyvää puolukkapiirasta ja sen kanssa vaniljajäätelöä! Kahvi (Huom. Mocca masterin keittämä) oli sitten se kirsikka kakun päällä. Jutun juurta riitti ja lähdettiin lopuksi vielä metsäpolulle kera kolmen puudelin.






Kuvissa esiintyy punainen toyvillakoira Luna sekä mun kaksikko Onni & Queen B

Mun oli käytävä ennen kotiin menoa vielä Faunataressa hakemassa koirille lisää ruokaa. Helmi ja Luna lähti mukaan. Onnin paino oli saatu nyt ihannetasolle ja se tapahtuikin aika nopeasti reilussa kuukaudessa. Sillähän on tietysti suuri vaikutus kun Onni alkoi syömään viimein kaiken ruuan kerralla, mutta joukkoon olin lisänyt Mush:in Vaisto mustaa, joka sisältää rasvaa reilummin kuin muut Vaisto tuotteet. Onni kuitenkin näyttää olevan helpommin lihoavaa tyyppiä, vaikken sille oikeastaan muita herkkuja anna kuin palkkausnamit ja tätä Vaisto mustaa ei suositella helposti lihoaville, juurikin sen rasvan määrän takia. 

Tilalle oli siis keksittävä jotakin toista Vaistoa, edelleen vihreää pohjana käyttäen. Hetken neuvoteltuani myyjän kanssa, päädyin Vaisto lilaan. Tämä sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat proteiinirikkaan ruokavaihtoehdon esimerkiksi tukemaan lihaksiston terveyttä. Agilityssä ja pidemmillä lenkeillä lihakset pääsevät kovaan työhön ja siksi päädyin tähän vaihtoehtoon.

Biancalle maistuu Mush Vaisto Puppy oikein hyvin! Pentu kasvaa hurjaa vauhtia ja tämä on suunniteltu tukemaan juurikin pennun korkeuskasvua. Nappuloita on myös tarjolla, joita hän käy napsimassa silloin tällöin.




Ja jääkaappiin sulamaan! :)

Mukavaa pyhää ja pian alkavaa uutta viikkoa!

-Jenna

2 kommenttia:

  1. Kiitos kivasta blogista. Harmittaa vaan joskus lukiessa, kun yhdyssanavirheet hyppivät silmille. Ihania koiria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos kommentista. Mukava kuulla blogin miellyttävän. Yhdyssanat pyrin aina tarkistamaan, mikäli olen epävarma. Eivät ole vahvuuksiani... Toivottavasti eivät haittaa tekstin sisällön ymmärtämistä kuitenkaan. :)

      Poista