sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Ruokailujuttuja

Heipparallaa ja hyvää pyhää! Ei sen suurempia, mutta pieniä muutoksia kuitenkin ruokintaan liittyen. Edelleen ollaan samalla, herkullisella ruokintalinjalla ja murkina maistuu sekä pennulle että "melkein aikuiselle".  Mush on toiminut meillä hienosti ja Bianca heittää kuperkeikkaa jokaisena ruoka-aikana. Onnilla oli joku hassu hetkellinen vaihe, että Kongi ei enää oikein kiinnostanut ja kotiin palatessani tuo muovinen kapine oli vain puolilleen tyhjennetty. Nykyään täytetty Kongi, eikä pelkästään oma vaan myös Biancan kelpaisi. Lähtiessäni omille asioille, laitan koirat nauttimaan antimistaan kauemmas toisistaan, ja kameran perusteella se on auttanut hillitsemään Onnia tunkemasta kirsuaan toisten herkkuihin. Eläinkaupasta sain taannoin vinkin, että kalutun luun sisälle voi myös yhtä hyvin laittaa nuo herkut. Tuumasta toimeen ja nykyään Onni saa oman Kongin sekä tuon kuvassa näkyvän täytetyn luun jäädessään keskenään Been kanssa. 

Päivittäiseen "normaalin ruokinnan" yhteyteen olen tuonut pari tippaa extraa. On täysin tavallista, että vanhetessa, etenkin paljon asfaltilla lenkkeilevien koirien anturat kovettuvat jonkin verran. Lisäksi haluan pitää ihon ja turkin hyvässä kunnossa. Kävin kyselemässä tuotteen perään, jolla olisi hyvä vaikutus edellä mainittuihin seikkoihin. Mustissa ja Mirrissä minut vietiin kuvissa esiintyvän Avital lohiöljyn luokse. Sillä ei pelkästään ole vaikutusta turkin ja ihon parempaan laatuun, vaan sen kerrotaan olevan hyväksi myös nivelille. Annostelu on selkeästi kerrottu pakkauksessa ja mukana tulee pieni mitta. Itse lisään annokset tuota öljyä aina iltaruuan sekaan. 

Lisään Onnin annokseen ruokalusikallisen, 10-120min vedessä pehmennettyjä pellavansiemeniä. Ne sisältävät paljon kuituja ja auttavat vatsaa toimimaan paremmin. 

Toivotan mukavaa alkavaa viikkoa, meillä jo tiistai-iltana koittaa matka Vaasaan!

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti