tiistai 12. joulukuuta 2017

Katsaus koiramaailmaan (ruoka, näyttely, lääkäri)

Moikka!

Ylihuomenna on viimein operaation aika Onnilla. Koira leikataan Seinäjoen Evidensialla. Häkki on käyty toipumista varten hommaamassa ja soittelin vielä eläinlääkäriin, miten kannattaa varautua paluumatkalle lekurista kotiin. Tuo yksi termiitti, eli the Queen B, sai raadeltua Onnin kevythäkin luukun, joten siitä boksista ei paljon iloa enää ole... Toisaalta kaulurin kanssa Onni ei olisi kyseiseen laatikkoon varmaan mahtunutkaan. 

Käytiin viikonloppuna pyörähtämässä Helsingin puppy showssa. Biancan ensimmäinen reissu kehämaailmaan. Ihme kyllä mulla oli rento fiilis, vaikken pennun kanssa ollut niin paljoa treenaillut kehäkipitystä ja seisontaa. Luotin kuitenkin siihen, että Bianca hoitaa homman ja niinhän siinä kävi. Neiti oli super. Niin reipas ja iloinen! Vähän mua harmittaa kun tuo niskaturkki on kulunut (ilmeisesti sittenkin vääränkokoinen panta kyseessä), muuten olisi pennussa ollut ROP-ainesta. Kunniapalkinto kuitenkin ja muuten hyvä arvostelu. Kyllä mulla on sijoituksessa lupaava narttu. 

Sekä kasvattaja että tuomari kehui pennun runkoa. Tähän vaikuttaa varmasti myös geenit, mutta uskon ruuallakin olevan vaikutusta. Bianca on syönyt kotiutuestaan lähtien, ensin totuteltu ja nyt pelkästään Mush Vaisto puppy-pullia. Ja tytölle maistuu, missä vain, vaikken minäkään olisi maisemissa. :)


Kuluneeseen viikkoon on mahtunut paljon. Pian leikkauksen jälkeen päivittelen tänne toipumisesta ja yleensä lääkärikäynnistä. Nyt peukut pystyyn!

Ihanaa alkanutta viikkoa!

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti