sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Nice weekend behind

Pian taakse jäävä viikonloppu meni ohi suunnilleen yhtä nopeasti kuin pendolino. Perjantaina oli vapaapäivä ja tiedossa Onnin pesupäivä illan trimmiä ja lauantain ryhmänäyttelyä varten. Puudelin puunauksen jälkeen suunnattiin Porvooseen saksittavaksi. Mukava vierailu. Suunnilleen kaksi ja puolituntia pelkkää höpinää villakoirista... :) 

Lauantaina kello herätti puoli kahdeksan. Aamupala naamariin, auton pakkaus ja kojelauta kohti Saloa. Turun motarilla tuumailin sitä, miten hieno sää sattui meidän ekalle ulkonäyttelypäivälle! Paikanpäällä meillä oli koossa kolmen kopla, mukava porukka. Itse olen vielä aika peukalo keskellä kämmentä tuon puudelin viimeistelyn kanssa. Tai ehkä jos Onni napottaisi paikallaan kuin tatti, saattaisin osata itsekin. Usein tässä touhussa yksi ylimääräinen käsipari vaan on enemmän kuin tarpeen. 


 Perjantaina postiin oli tipahtanut saapumisilmoitus Postilta. Olin tilannut suomalaiselta perheyritykseltä Findogsilta shampoon Onnille. Tuote pääsi heti ekaa kertaa testaukseen. 

 Onni ei niin puuanuksesta välitä, mutta kapalossa mamin sylissä nautitaan (ja joskus nukutaan) hetki ennen föönausta. 

Valmiina lähtöön Porvooseen viimeisteltäväksi.

Kehän reunalla, saman teltan alla meitä oli siis kaiken kaikkiaan kaksi esittäjää sekä yksi superassistentti. Lisäksi kolme villakoiraa. Kaksi mustaa kääpiötä ja yksi aprikoosi keskari. Onni esiintyi ja liikkui hienosti ja minäkin sain kehuja Onnin esittämisestä. Ainoa asia, joka jäi nakertamaan oli se, että Onnin etuosaa ei tuomari kunnolla saanut tutkittua, koska Onni oli astetta innokkaampi kaveri. No mutta. Tästä jatkamme kesäkuun puolessa välissä ja vieläkin paremmalla itseluottamuksella. Sertijahti jatkuu!


 




Milo mies ei ihan näin pinkki ole. Teltta vääristää... :)

 Päivä melkeen pulkassa. Ennen teltan purkua teetä ja evästä.


Ansaittu. Jäätelöä suoraan lusikalta. Minun pieni mies.


Sunnuntaina äitienpäivä ja koko perheen voimin lähdettiin syömään. Ruokaa, kuohuviiniä, valkkaria, lisää ruokaa ja vielä jälkkäriä. Teki mieli kieriä takaisin kotiin. Onneksi meillä on meidän äiti, koska meidän äiti on parasäiti. 





 Äiti. 



Ilmeisesti ruoka ravintolassa oli niin hyvää, että kuvan maltoin ottaa talteen vain alkumaljasta. Ihana, ihana viikonloppu, vaikka se menikin niin nopeasti. 

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille! 

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti