maanantai 10. heinäkuuta 2017

Pidennetty viikonloppu Pohjanmaalla

Heipparallaa! Viikonloppuna ainakin mun instagramin etusivu täyttyi tuttujen Ruisrock päivityksistä. Upea kesäinen sää taisi helliä koko Suomea ainakin sosiaalisen median perusteella. Me lähdettiin myös Onnin kanssa reissuun, Vaasaan. Tiedän, että mulla ja Rasmuksella tulee olemaan yhteinen aika toisinaan kortilla, sillä mulla alkaa opinnot eri paikkakunnalla, missä taas hän asuu. Nyt (ja tietysti jatkossakin) on siis otettava jokainen hetki ja ilo irti niistä hetkistä kun kerkiämme näkemään. 

Mentiin Onnin kanssa Vaasaan jo torstai-illaksi. Tietenkin tilaisuus käytettiin hyväksi ja koukattiin Rassen vanhempien kautta, sillä hyvää ruokaa oli tarjolla. :) Perjantaiksi oltiin koko loppuilta murun töiden jälkeen varattu veneilylle. Aivan ihana ja kaunis ilma, tuulta hädintuskin metriäkään sekunnissa. Onni oli mukana moottoriveneessä ensimmäistä kertaa ja pieni mies oli kuin vanha tekijä. Ainoana miinuksena reissun jäljiltä oli punkit. Kuvitelkaa, viisi punkkia noukin irti tuosta mustasta karvapallosta! Yäk! Onneksi sillä on lääke eivätkä punkit olleet kiinni ihossa, ainoastaan möyrivät villassa. Mutta vähän mä nukuin varauksella ja aavistuksen vainoharhaisena seuraavat yöt, kun tuo yksi nukkuu mielellään meidän välissä tai jalkopäädyssä. 

Lauantaina oli merivoimien 100-vuotis juhla ja käytiin porukalla ihastelemassa sotalaivoja. Lisäksi Vaasan hovioikeudenpuistikko oli täynnä ihania ruokakojuja, mistä sai mukaan nopean ja pienen lounaan. "Kulttuurihetken" jälkeen me nuoremmat (minä, Rassen, sen veli ja tyttöystävä) tultiin siihen tulokseen, että myös tänään olis hieno keli lähteä veneilemään. Niimpä kotiuduttiin kaupungilta, pakattiin tavarat ja ajettiin venesatamaan. Onni pääsi loppuillaksi parhaaseen hoitopaikkaan Rassen vanhempien luokse. 

Mulla on aina paluumatkalla Vaasasta niin onnellinen olo, etten edes muista tämmöistä tunnetta kokeneeni vuosiin. Lopuksi kuvaputki menneistä päivistä. :)
















Mukavaa alkuviikkoa kaikille! 

-Jenna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti