sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Koirakuulumisia

Moikka moi! Joku varmaan onkin jo instagramin puolella huomannut kaksi ihanaa puudelia pönöttämässä uudenkarheat pompat yllään. Tilasin taannoin Biancalle, kohta viisi kuukautta täyttävälle pennulle Pomppa paddyn ja Onnille, joka ei niin kylmästä välitä, Jumppapompan. Pikku Been ensimmäinen peruspomppa kulutti höttöisen pentukarvan niskan päältä kohtalaisen huonoon kuntoon. Onneksi neiti on vielä pentu, eikä sen pitäisi olla suuri haitta pian koittavassa koiranäyttelyssä. Kyseessä tulee olemaan Biancan ensimmäinen (epävirallinen)näyttely ja odotan lasken jo päiviä! Vuosi sitten oltiin Onnin kanssa hönöilemässä kehissä ja tuloksena lauantailta VSP (vastakkaisen sukupuolen paras) sekä sunnuntaina ROP (rotunsa paras). Mutta hei! Täältä lisää infoa erilaisista Pomppa-malleista!

Bianca on mulla sijoituksessa ja se tekee kaikesta tulevasta jollain tavalla jännittävämpää. Odotan innolla ensi kesää ja virallisia näyttelyitä sekä ennen kaikkea sitä, millainen kaunotar tästä sydäntensulattaja tuittupäästä oikein kehkeytyy. Minusta on ihanaa saada niin sanotusti yhdessä kasvattajan kanssa kasvattaa koira ja seurata hänen elämänkaartaan. Koen jollakin tapaa myös suurta kunniaa saadessani olla vastuussa tästä villasta ja hänen hyvinvoinnistaan. Sijoitussopimukset liikkuvat ja elävät kasvattajasta ja rodusta riippuen, mutta ennen kaikkea tämä vaatii molemminpuoleista luottamusta ja valmiutta tehdä tiivistäkin yhteistyötä. Mikäli asuisin alle puolen tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta, vierailisin ihanien koirieni kasvattajien luona aina kun luvan saisi. 


Tulis vain nyt niitä suloisia pieniä kirpsakoita pikkupakkasia. Jo pelkkä pakkanen ja kuura tekevät maisemasta  talvisemman, kauniimman ja tietysti joulufiilistä nostattavamman. Ihanaa alkavaa viikkoa! 

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti