torstai 1. kesäkuuta 2017

Sisustamisen alkua

Moikka moi!

Pakko heti tähän alkuun hehkuttaa. Pyörähdettiin kolmen ihmisvoimin tänään Klaukkalan Taikatassussa. Onnilla oli tiedossa polvien tarkastus ja silmien peilaus. Olen Onnin kotiutumisesta saakka tavannut käydä tuolla pienellä klinikalla. Henkilökunta on mukavaa ja kaikinpuolin palvelu kohdillaan. Ja myös tänään, kotiin jäi vietäväksi terveen koiran (polvet 0/0 eikä todettuja perinnöllisiä silmäsairauksia) papereiden lisäksi hyvä mieli. Odotustilassa oli tarjolla pientä purtavaa sekä kahvia, kyllä kelpasi. Tuntuu, että tuommoisilla pienemmillä klinikoilla on jotenkin "henkilökohtaisempi" ote ja ilmapiiri aavistuksen rennompi. Mutta tämä on vain minun kokemus ja mielipide. 

Joulukuussa 2016 Helsinki Puppy Show ja Voittaja Puppy Show. Tuloksina VSP ja ROP.

Noniin, sitten itse asiaan. Mulla jatkuu opinnot syksyllä toisessa kaupungissa, Jyväskylässä. Pääsin hyvissä ajoin etsimään asuntoa, sillä tiesin jo keväällä, että muutto tuonne kauniille kaupungille Päijänteen helmaan olisi edessä. Tuntuu kyllä vähän hölmöltä maksaa asunnosta vuokra jo heinäkuussa, mutta en tahdo joutua enää tilanteeseen, ettei vuokra-asuntoa meinaa millään löytyä. Varsinkin kun en viihdy missä tahansa kämpässä, soluasunnosta puhumattakaan. 

Vaikka pidän ulkoilusta, kaupungilla hengailusta, matkustelusta ja niin edelleen, vietän suurimman osan ajastani varmasti kotona. Siksi on erittäin tärkeää, että koti on viihtyisä ja mieluinen paikka sekä opiskeluun, kavereiden kestimiseen että rentoutumiseen. Olen jo käännellyt erilaisia ideoita, mitä esimerkiksi kylppäriin haluaisin. Värimaailma tulee olemaan jotakuinkin mustavalkoinen, joten myös sen yksityiskohdat tulevat jatkamaan samaa linjaa.



Olen laatinut jonkinlaista listaa (yllä oleva kuva), mitä tyyliä tahdon kylppärissä tuoda esille. Päällimmäisenä ajatuksena on tietysti mahdollisimman pitkälle suomalaisuus tai suomalaisen yrittäjän tukeminen, vaikka koollaasista löytyykin tuo valkoinen pieni punottu kori Hemtexiltä

Pyyhkeet, käsisaippuat, harmaa kylpyhuoneenmatto sekä mustavalkoinen kangaskori ovat Pentikiltä

Oikeassa alakulmassa on upeaa, yksilöllistä käsityötä. Vielä ei omasta omaisuudesta näitä kauniita töitä löydy, mutta tuo "kynttilälautanen" olisi ihana yksityiskohta tuikkuineen. Tuias Unique Handicrafts tekee kauniita ja persoonallisia tuotteita pääosin dreijaamalla. Täällä lisää tietoa yrityksestä, kannattaa tutustua. :)

Vasen yläkulma. Metallinen kori. Tämän löysin googlettamalla "suomalaisia sisustusliikkeitä". Domdom.fi on kahden suomalaisen sisaruksen perustama yritys. He myyvät myös suomalaisia tuotteita. Seuraava lause on lainattu heidän kotisivuiltaan "Oma tuotemerkkimme Monamii Design perustuu samoille arvoille kun toimintamme Domdomissa – halusimme luoda uutta, kotimaista, kestävää ja kaunista skandinaaviseen kotiin. Monamii Designin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, ja valikoima tulee pikkuhiljaa monipuolistumaan erilaisiin kodin tuotteisiin."

Pakko myöntää, mutta en tiennyt Balmuirin olevan suomalainen yritys. Superihania tuotteita. Käväisin taannoin Stockmannilla tutustumassa tuotteisiin ja tuoksut oli ihania. Tuommoinen, mikä kuvassa esiintyy, on saatava kylppäriin. 

Odotan vain, että pääsen käymään tässä kuussa uudessa rempatussa vuokrayksiössäni ja suunnittelemaan seuraavaksi millaisen keittiön pöydän ja tuolit rustaan ostoslistalleni! Sohva ja sänky ovat jo tallessa. :)

Mukavaa torstai-iltaa!

-Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti